IV Coleolimpiades Dicesanes

Un any més i ja van quatre, el nostre col·legi va participar a la 4a Edició de les Coleolimpiades organitzades per la Fundació de Col·legis Diocesans. Les nostres classes de 6è A i B, vam participar representant al nostre col·le.

Va ser una jornada molt divertida i participativa on gaudirem de l’esport i ho passarem molt bé. Cal destacar que en la nostra ronda de 4×100 relleus vam guanyar amb l’equip format per Irene Ferreira, Lucia Roberto, Sergio Gurrea i Hao Chen.

Ací teniu algunes fotos de la jornada, si voleu descarregar-vos alguna, ho podreu fer per Edmodo, si sou de 6è B, només cal que me les demaneu per mail.

Un abraç.

button_coleolimpiades14

 

1 comentario

    • paula en 13 abril, 2014 a las 18:07

    Rafa si mañana te damos un pen nos puedes pasar las fotos..?

Los comentarios han sido desactivados.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies