Eixida Cicloturisme 2014

El passat divendres 10 d’octubre, els alumnes de 5è i 6è de primària vam realitzar la eixida de cicloturisme. Aquesta eixida que portem fent-la ja nou anys pretén que els alumnes puguen descobrir la bicicleta com a  mitjà de transport alternatiu i al mateix temps descobrir un paratge tant nostre com les dunes del Saler o l’albufera de València.

Vam tenir un dia esplèndid amb una temperatura perfecta. A l’anada pararem a la platja de Pinedo per esmorçar i després al paratge del Saler dinarem a l’ombra dels pins.

Crec que passarem una jornada fantàstica.

Vos deixem unes fotos de la jornada.

Un abraç gran!!!!button_cicloturisme 2014

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies