Els ecosistemes marins

El passat dijous vam tenir la visita de Susana Pérez, biologa marina i mare de Lucia Pecchioni. Susana va aprofundir en l’apartat que havien treballat a classe sobre els ecosistemes marins així de com tenim que tenir cura d’aquest món submarí que ens envolta.

La explicació va ser molt interessant i vam poder gaudir de tota una experta en la matèria que ens va fer un poc més conscients de la vida tan meravellosa que hi ha als fons marí així de com nosaltres podem ajudar a preservar la vida al mar.

Vosa deixe unes imatges de la xarrada i la presentació amb la qual ens va explicar tantes coses.

Moltes gràcies Susana per la teua visita.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies