Ludwig van Beethoven

Hui hem gaudit de una sessió especial de música dedicada al compositor Ludwig van Beethoven, la nostra mestra Amparo Suay, ha preparat amb les vostres aportacions una xicoteta exposició i ens ha explicat moltes coses sobre aquest magnífic compositor.

També hem conegut a través d’uns vídeos tota la vida de Beethoven i el nostre company Pablo Martínez amb el seu violí ens ha interpretat unes peces d’aquest genial artista.

Vos deixe unes imatges i una peça molt coneguda d’aquest compositor.

Ludwig Van Beethoven – Für Elise

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies