Ens visita una comare

Hui hem tingut la visita de Carolina Sánchez, que és comare a l’Hospital Dr. Peset. Ens ha explicat moltíssimes coses sobre la fase del part, els diferents tipus de part que es poden donar així com multitud de coses relacionades amb aquest meravellós treball que es ajudar a donar a llum a les mares.

Heu preguntat moltes coses i vos ha respost a tots els vostres dubtes. Des d’ací volem donar les gràcies a Carolina pel seu temps i le seues explicacions.

Vos deixe unes imatges de la visita.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies