La reproducció · Presentació dels vostres treballs

Els passat dijuos i divendres, exposareu a classe els vostres treballs sobre els diferents temes relacionats amb la reproducció. Vos organitzareu, elegireu el tema, pensareu in índex per tal d’organitzar les vostres idees i amb ajuda de l’APP de Google Presentaciones, començareu a treballar. Alguns de vosaltres compartireu amb abans de presentar-lo el vostre treball per tal d’orientar-vos i ajudar-vos.

El resultat tant de les presentación com de les explicacions que fereu no podia haver sigut millor. Vull felicitar-vos pel gran treball que heu realitzat i de com vos heu involucrat en la tasca i com heu explicat als vostres companys els vostres descobriments.

Vos deixe unes fotos i un enllaç a les presentación que exposareu.

Felicitats a tots!!!!

 button_la reproduccio

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies