Peregrinació Sant Calze

El passat divendres vam participar de la peregrinació al Sant Calze organitzat per l’arquebisbat de València, va ser una jornada molt interessant i vam gaudir un temps amb els companys aprenent coses que pot ser desconeixien. Vos deixe unes imatges de l’eixida, espere que vos agraden.

button_fotos calze

1 comentario

    • teresa en 29 febrero, 2016 a las 20:02

    Rafa moltes gracies per les fotos,estan mot chules

Los comentarios han sido desactivados.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies