VII Certamen Literari

Amics i amigues, un any més es posa en marxa el Certamen Literari organitzat per l’associació de mares i pares del nostre col·le. Vos adjunte les Bases del que enguany ja és el VII Certamen Literari.

Enguany el tema sobre el que tindran que realitzar-se les vostres creacions serà “El món dels somnis”. Des d’ací vos anime a que participeu i deixeu traure la vostra imaginació i plasmeu en la vostra creació tot el teniu dins.

Endavant escriptors!!!!!!

button_bases_certamen

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies