«

»

Abr 09 2017

Coleolimpiades 2017

Un any més els alumnes de 6è han participat a les setenes Coleolimpiades Diocesanes, aquesta trobada esportiva on es reuneixen prop de 68 escoles de tota la diócesis consisteix en una sèrie de proves on els alumnes de les diferents escoles participen i on van acumulat  punts per a una classificació final. Engany per primera vegada el nostre col·legi ha aconseguit un meritori tercer lloc, es per això que donen l’enhorabona a tots els alumnes de 6è pel seu esforç.

Ací vos deixem les imatges del dia.

Sobre el Autor

Rafa Poveda

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies