Gmail, el correu web.

Hui en dia pot ser que siga el correu més extens i utilitzat a internet, però no sempre va ser així.

 

Va haver un temps no tant llunyà en que la hegemonia de Microsoft i el seu “hotmail“, no tenien rival. Aquesta superioritat va començar a caure en el moment de l’aparició del sistema operatiu Android i el fet que gran part dels dispositius mòbils i tauletes utilitzen aquest Sistema Operatiu (SO) i que cal registrar-se amb un correu com no de Gmail, va fer que moltíssims usuaris començaren a utilitzar-lo.

Així mateix el fet que no tinguera publicitat (no com hotmail) i la possibilitat d’accedir a altres aplicacions dins de l’entorn ha fet que siga hui per hui el correu per excel·lència.

Quan parlem de correu web ens referim a aquell correu al qual accedim a través de un navegador web, el que ens permet poder consultar-lo des de qualsevol dispositiu sense necessitat de tenir un gestor de correu (Outlook, Thunderbird, etc…) instal·lat.

outlook
1200px-Thunderbird_Logo,_2018.svg